News Flash:

Spaghete cu gamberetti si sofran

13 Septembrie 2011
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu gamberetti si sofran
Ingrediente: 250 gr spaghete 300 gr gamberetti 50 ml smantana un dovlecel 1 legatura de patrunjel o ceapa medie un plic de sofran sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert spaghetele in apa sarata si se fierb dupa indicatiile de pe cutie. Dovlecelul se taie a "julienne". Se oparesc gamberetti. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei de masline. Dupa ce a devenit trasparenta, se adauga dovlecelul si se amesteca bine. Dupa circa 3 minute se adauga si gamberetti. Se mai lasa cam 5 minute, apoi se adauga sofranul. Se amesteca bine, apoi se adauga smantana si patrunjelul taiat marunt. La urma se potriveste de sare si piper. Sosul rezultat se amesteca bine cu spaghetele fierte, se asaza in farfurie si se decoreaza cu un pic de patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste smantana ceapa fructe glasate dovlecel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1308 viz    0 com
1023 viz    0 com
884 viz    0 com
1577 viz    0 com
1116 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017147 (s)