News Flash:

Spaghete cu fructe de mare - De cand le-am facut, imi vine sa le repet in fiecare seara, asa bune ies!

13 Iunie 2017
282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 cana ulei de masline
1/4 cana de busuioc proaspat
1 lingurita de usturoi
2 creveti, ½ calamar
1 scoica
1 bucata merlan
4 stridii
¼ pachet linguine (spaghete sau fetucini)
pasta de tomate

Mod de preparare:

Intr-o oala in care fierbe 1,5 l apa, adaugi pastele si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie. Toci mare busuiocul, apoi fructele de mare in bucati potrivite, pentru a fi mancate o data (se lasa intregi scoica, crevetii si stridiile).

Citeste si Cum se face sosul pentru paste

Incalzesti uleiul intr-o tigaie larga, prajesti usturoiul 30 de secunde, apoi adaugi fructele de mare (fara stridii). Prajesti 2 minute inainte de a adauga pasta de tomate, busuiocul si stridiile.
Fierbi la foc mic 2 minute.
O data patrunse fructele de mare, adaugi pastele in amestecul de fructe de mare. Presari busuioc proaspat pe deasupra si servesti preparatul.

sursa: cook and play
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi calamar merlan pachet linguine scoica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017361 (s)