News Flash:

Spaghete cu fructe de mare

11 Martie 2012
2438 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu fructe de mare
Ingrediente:

200 g spaghete
500 g fructe de mare
un buchetel de patrunjel
ulei de masline
2 catei de usturoi
sare
piper

   
Mod de preparare:

Intr-un vas plin cu apa rece, punem putina sare si punem fructele de mare, pentru cel putin o ora. Scurgem de apa si clatim bine pentru ca s-ar putea sa mai ramina nisip prin cochiliile scoicilor. Intr-o tigaie de prajit, punem 2-3 linguri de ulei, patrunjelul taiat marunt, usturoiul taiat feliute si fructele de mare si le punem la foc mare, acoperim cu un capac si lasam pret de citeva minute. Fierbem spaghettile al dente intr-o oala cu multa apa sarata, bineinteles cind apa incepe sa clocoteasca, le scurgem de apa, le rasturnam in tigaie peste fructele de mare si presaram un pic de piper macinat si un pic de patrunjel maruntit.
Spaghete cu fructe de mare pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete patrunjel usturoi sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014798 (s)