News Flash:

Spaghete cu fenicul si rosii

26 Iulie 2011
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu fenicul si rosii
Ingrediente: 150 gr spaghete 1 lingura ulei de masline cu piper 1 lingura unt 1 fenicul, tocat 4 rosii, tocate 1 conserva de ton, maruntit sare busuioc maruntit patrunjel maruntit Mod de preparare: Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg. Intr-o tigaie se incinge uleiul impreuna cu untul. Se adauga feniculul si se lasa la calit 6-7 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile apoi tonul. Se mai lasa pe foc 5-6 minute. Se presara putin busuioc maruntit si amesteca. Se ia tigaia de pe foc si se adauga compozitia la spaghete. Se serveste cu patrunjel tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare retete vegetariene cassis unt ciuperci albe bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1087 viz    0 com
996 viz    0 com
1752 viz    0 com
1174 viz    0 com
2845 viz    0 com
1346 viz    0 com
1623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013029 (s)