News Flash:

Spaghete cu fasole, anghinare si spanac

3 Octombrie 2011
837 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu fasole anghinare si spanac
Ingrediente: 1 pachet spaghete 200 g fasole fiarta 1 fir de praz 1 catei usturoi 1 ardei gras rosu 2 anghinare 3-4 frunze spanac proaspat 2 linguri pasta de tomate 2 linguri ulei de masline 1 lingurita oregano 1 lingurita zahar Mod de preparare: se fierb paste conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca, se adauga usturoiul si ardeiul rosu si se lasa la calit 2 minute. Apoi se adauga fasolea, spanacul si anghinarele. Dupa un minut se adauga peste amestec si pasta de tomate, zaharul si oregano si putina apa (daca este nevoie). Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc mic timp de 10 minute. Sosul se asezoneaza cu sare si cand este gata se pune peste spaghete. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene mazare branza feta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1325 viz    0 com
1105 viz    0 com
1862 viz    0 com
1327 viz    0 com
1141 viz    0 com
1230 viz    0 com
1899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020144 (s)