News Flash:

Spaghete cu dovlecei si oregano

25 Octombrie 2011
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu dovlecei si oregano
Ingrediente: 300 g spaghete 2 dovlecei parmezan ras 300 g rosii 2-3 catei de usturoi oregano 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se spala rosiile si dovleceii, apoi se taie rosiile marunt, iar dovleceii in bastonase. Uleiul se incinge intr-o tigaie uleiul, se prajesc cateii de usturoi la foc mic, dupa care se arunca. Se pun in tigaie bastonasele de dovlecel, se calesc la foc potrivit 2-3 minute, apoi se pun rosiile. Se potriveste de sare si piper, se amesteca bine si se acopera tigaia cu un capac, lasand sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute. La final se pune oregano, se mai amesteca putin si se pun legumele peste spaghetele fierte si scurse in prealabil. Se serveste cu parmezan ras. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare ovaz retete vegetariene bucataria internationala sarmale rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
1957 viz    0 com
1612 viz    0 com
1273 viz    0 com
4630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022676 (s)