News Flash:

Spaghete cu creveti

27 Octombrie 2017
776 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ pachet spaghete
1 pachet creveti proaspeti sau prefierti
2-3 catei usturoi
100 ml vin alb
zeama de la ½ lamaie
200 ml suc de rosii
200 g branza tare
ulei
oregano
ulei de masline extravirgin

Citeste si Paste cu sos de usturoi si parmezan cu creveti

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele „al dente“, le scurgi, le treci sub jet de apa rece si le lasi in strecuratoare. Incingi uleiul si pui crevetii spalati si bine scursi. Ii tii cateva minute, presari usturoiul maruntit si amesteci. Torni vinul si lasi doua minute la foc mediu pana se evapora alcoolul, apoi adaugi zeama de lamaie. Amesteci, pui spaghetele cateva minute ca sa se combine aromele, apoi torni sucul de rosii, tii alte doua-trei minute si condimentezi cu sare, piper si oregano, opresti focul si le lasi cateva minute acoperite ca sa absoarba sosul. Le servesti cu branza rasa si, daca vrei, le stropesti cu ulei de masline extravirgin.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete creveti proaspeti vin alb citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0998 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016573 (s)