News Flash:

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

23 Aprilie 2013
2242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca masline negre fara samburi
1 ceapa tocata
1/2 ceasca ulei
1 ceasca ciuperci
o cutie cuburi de rosii in suc propriu
un ardei iute
cativa catei de usturoi
sare
piper
oregano
busuioc
o ceasca supa de legume
o punga de paste la alegere

Mod de preparare:

Se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza usturoiul pana ce devine auriu,  apoi se scoate. Ceapa se pune la calit alaturi de ardeiul iute taiat feliute subtiri.
Se adauga rosiile, ciupercile si supa de legume si se lasa la fiert pana ce se obtine consistenta dorita. Daca ciupercile sunt proaspete se soteaza inainte, daca sunt din conserva, se scurg de zeama si se clatesc sub jet de apa rece inainte de a le adauga in sos.
Spre final se condimenteaza bine cu sare si piper, se adauga maslinele, se mai lasa 4-5 minute la fiert si se stinge focul, nu inainte de a adauga si ierburile proaspete, cele uscate se pot pune mai din timp. Se serveste sosul peste paste fierte al dente.

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii recomandate de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa tocata ciuperci apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2368 viz    0 com
2142 viz    0 com
1312 viz    0 com
2868 viz    0 com
4081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017003 (s)