News Flash:

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

26 Octombrie 2011
838 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu ciuperci si sos de rosii
Ingrediente: o punga de spaghete o conserva de carne de porc o ceapa 3 catei de usturoi 700 ml bulion de rosii 3 lingurite de zahar Pentru ciuperci: 4 cepe verzi 3 catei de usturoi 5 ciuperci mari o lingura de faina patrunjel verde un pahar de apa ulei vegeta boia busuioc piper sare Mod de preparare: Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se evapore apa, se adauga boia, piper, o lingura de faina, apoi un pahar de apa, si dupa citeva clocote se trage tigaia deoparte. Intre timp se fierb spaghetele, se scurg de apa apoi se trec printr-un jet de apa rece. Intr-o cratita se pune la prajit usturoiul si ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea din conserva taiata patratele. Se prajesc putin impreuna, se adauga boia, piper, vegeta, ciupercile din tigaie preparate mai inainte, bulionul, 3 lingurite de zahar, busuioc, si se potriveste de sare. La final se pune patrunjel tocat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste bulion ciuperci patrunjel verde branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1670 viz    0 com
1658 viz    0 com
856 viz    0 com
1150 viz    0 com
1547 viz    0 com
2719 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020103 (s)