News Flash:

Spaghete cu ciuperci si sos alb

17 August 2012
3453 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ kilogram spaghetti
2-3 ardei grasi rosii
2-3 ardei grasi verzi
200 gr ciuperci champignon feliate
2 cepe medii, taiate fin
2 cesti mici de ulei de masline
2 cesti de ceai cu parmezan ras
piper
sare


Mod de preparare:

Se soteaza potrivit cele 2 cepe cu o ceasca de ulei de masline la un foc mediu. Se adauga ardeii taiati fin, apoi ciupercile, 2 cani de apa, sarea si piperul. Dureaza 20 minute pana cand acest amestec devine omogen si gustos. Separat, se fierb spaghetele in apa din belsug, peste care se adauga sare. Cand sunt gata, se scurg si se trec prin apa rece proaspata si se lasa la scurs.
In alta tigaie, se incinge a doua ceasca de ulei de masline, se pun spaghetele si se calesc pret de 5 minute. Peste ele se pune preparatul anterior cu ardeii grasi caliti impreuna cu ceapa. Se serveste cu parmezan ras deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghetti ciuperci champignon cepe ceai parmezan pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2867 viz    1 com
7932 viz    0 com
2952 viz    0 com
2273 viz    1 com
6917 viz    1 com
4001 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015828 (s)