News Flash:

Spaghete cu chiftelute in sos picant

6 Mai 2011
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu chiftelute in sos picant
Ingrediente: 300g spaghete Pentru chiftelute: 300 g carne tocata 1 ou 1 ceapa tocata foarte marunt 2 catei de usturoi zdrobiti patrunjel verde tocat ulei pentru prajit sare piper Pentru sos: 4 rosii decojite 2 catei de usturoi 1 ceapa 2 dovlecei 1 ardei busuioc, oregano, sare, piper, condiment picant 2 linguri ulei Mod de preparare: Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele mici, rotunde, care se prajesc in ulei incins. Apoi se scot pe un servetel absorbant si se pastreaza calde. Pentru sos se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt. Se adauga dovlecelul curatat si taiat bastonase si ardeiul tocat marunt. Rosiile se decojesc mai usor daca le fierbeti cateva minute in apa fiarta. Apoi se toaca pulpa de rosii si se adauga peste dovlecei. Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade, apoi adaugi condimentele,dupa gust. Separat, fierbi spaghetele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le scurgi si le asezi pe un platou. Chiftelutele se adauga in sosul picant si se servesc impreuna cu spaghetele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare chiftelute carne tocata ovaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
3810 viz    0 com
1098 viz    0 com
1168 viz    0 com
2439 viz    0 com
2172 viz    0 com
3134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013582 (s)