News Flash:

Spaghete cu chiftele si parmezan

31 Octombrie 2011
2502 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu chiftele si parmezan
Ingrediente: 500 g spaghete 500 g carne vita tocata 1/3 cana pesmet 1 ou ½ cana fulgi de ovaz parmezan razuit 200 g sos pesto ½ cana ketchup sare Mod de preparare: Intr-un bol mare se amesteca carnea de vita cu pesmetul, oul, ketchupul, fulgii de ovaz sis area. Se amesteca cu mana pana la omogenizare. Se formeaza chiftelute sare se prajesc in ulei incins pana sunt facute pe toate partile. Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata se amesteca cu sosul pesto si cu chiftelutele. Se presara cu parmesan si se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste nucsoara pesmet sarmale apa mineralac ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1659 viz    0 com
1050 viz    0 com
1622 viz    0 com
4823 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016721 (s)