News Flash:

Spaghete cu cascaval si sunca

21 Iunie 2011
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu cascaval si sunca
Ingrediente: 400 g spaghete sare 2 cepe rosii 1 catel de usturoi 100 g sunca 20 g unt marar patrunjel 250 g smantana 2 galbenusuri 2 linguri cascaval ras piper Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, iar sunca se taie fasii subtiri. Se incinge untul si se calesc usor fasiile de sunca, amestecand incontinuu, dupa care se adauga ceapa, usturoiul si verdeata tocata si se lasa putin sa se caleasca. Se toarna peste ele smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se adauga galbenusurile amestecate cu cascavalul ras. Se sareaza, se pipereaza. Se scurg spaghetele si se amesteca cu sosul de sunca si cascaval. Inainte de a le servi, spaghetele se pot decora cu frunze de maghiran sau cu cascaval ras. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste gogosar usturoi carnati smantana cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
973 viz    0 com
1264 viz    0 com
988 viz    0 com
1199 viz    0 com
1111 viz    0 com
927 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019447 (s)