News Flash:

Spaghete cu carne si usturoi

7 Decembrie 2011
2730 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu carne si usturoi
Ingrediente: 1 kg spaghete 250 g carne de vitel 250g carne tocata de porc 200 g parmezan 3 catei de usturoi 2 cutii de rosii in sos 2 cepe patrunjel verde busuioc 200 ml vin alb 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Spaghetele se fierb al dente. In acest timp se ceapa tocata marunt se pune la calit. Cand e aurie, se adauga carnea tocata si se lasa in continuare pe moc, la foc potrivit. Dupa aceea se pune usturoiul pisat. Cand s-a evaporat apa de la carne se adauga vinul alb. Se lasa sa se si acesta, apoi se pun rosiile cu sos cu tot, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba in continuare, dar la foc mic, sub capac, in jur de 30 minute. Spaghetele se scurg de apa, se pun intr-un castron si se amesteca cu sos de rosii. Inainte de servire se pune o lingura mare de sos, iar deasupra se pune parmezanul dat prin razatoare, patrunjelul verde si busuiocul. sursa reteta: gastronomie.ele.ro sursa fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste cimbrisor uscat carnat trandafir sarmale usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1330 viz    0 com
1176 viz    0 com
2148 viz    0 com
1179 viz    0 com
2524 viz    0 com
1396 viz    0 com
1287 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022196 (s)