News Flash:

Spaghete cu carne si sos

5 August 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu carne si sos
Ingrediente: 400 gr carne tocata de porc 300gr rosii taiate cubulete din conserva sare piper o ceapa alba 5 catei de usturoi o lingurita de boia dulce o jumatate de lingurita de zahar apa un pachet de spaghete 2 linguri de ulei Mod de preparare: Ceapa curatata se taie marunt si se caleste foarte putin in ulei. Se adauga boiaua si rosiile si se amesteca bine. Se pun carnea tocata si putina apa, cat sa acopere carnea. Se adauga sarea, zaharul si piperul. Se la fiert la foc mic 40 de minute, completand la nevoie cu cate un pic de apa. Intre timp se  taie usturoiul feliute si se pune la fiert impreuna cu sosul. Se mai lasa 10 minute si sosul e gata. Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si se pun in farfurie. Se adauga sosul. Ca decor se poate folosi patrunjel verde tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnat trandafir paste mazare sos marinat rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1002 viz    0 com
1544 viz    0 com
1200 viz    0 com
1715 viz    0 com
1169 viz    1 com
1684 viz    0 com
1541 viz    0 com
1652 viz    0 com
925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013206 (s)