News Flash:

Spaghete cu carne de vitel

29 August 2011
860 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu carne de vitel
Ingrediente: 300 g carne de vitel 500 g spaghete sare 3 linguri de unt 1 cana de branza rasa suc de rosii Mod de preparare: Carnea de vitel se taie cubulete si se prajeste in unt. Dupa ce s-a rumenit bine, se toarna sucul de rosii pe deasupra. Spaghetele se fierb in apa plata cu putina sare si se scurg de zeama dupa ce au fiert. Se toarna peste vitelul cu sosul de rosii si se presara branza rasa pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cimbrisor uscat mazare unt branza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011690 (s)