News Flash:

Spaghete cu carne de vita si vin

2 August 2013
2811 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de spaghete
450 g carne tocata de vita
4 linguri de ulei
2 catei de usturoi pisati
1 ceapa tocata
1 morcov taiat bucatele
100 g felii de sunca tocata marunt
150 ml vin rosu
300 g rosii din conserva
2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare:

Se calesc ceapa si usturoiul intr-o tigaie timp de 3-4 minute. Se adauga morcovul, sunca si se calesc 5 minute. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se adauga vinul, pasta de tomate si rosiile, se asezoneaza. Se lasa totul la fiert si dupa primul clocot se amesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute. Se serveste cu spaghetele fierbinti.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete ceapa tocata sunca tocata vin rosu tigaie foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016190 (s)