News Flash:

Spaghete cu carne

4 Mai 2011
3703 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spaghete cu carne
Ingrediente: 300 g. spaghete 2 linguri de ulei 1 ceapa taiata marunt 1 morcov mediu taiat marunt 1 ardei gras taiat felii 1/2 ardei iute taiat rondele 1 ardei capia copt, taiat fisii 400 g. ciuperci proaspete 150 gr carnat afumat 300 gr carne tocata 400 g. rosii tocate (sau 4 rosi mari, decojite si taiate marunt) sare 1/2 linguita praf de usturoi (sau 1 catel de usturoi pisat) 1/4 lingurita piper 1/4 lingurita boia iute 1/2 lingurita busuioc uscat 1/2 linguita oregan uscat 30 gr unt 250 gr cascaval ras Mod de preparare: Spaghetele se pun la fiert in multa apa cu sare. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa cu ardeiul gras si ardeiul iute. Se adauga carnatul afumat decojit si maruntit si carnea tocata. Se adauga rosiile cu suc cu tot, ciupercile, morcovii si ardeiul copt. Se presara mirodeniile (usturoi, piper, boia iute, busuioc, oregan, sare). Se lasa sa fiarba incet la foc mediu-mic. Spaghetele fierte "al dente" (putin tari) se scurg de apa si se amesteca cu untul. In caserola care merge la cuptor se asaza spaghetele, deasupra continutul tigaii si se acopera totul cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 20 de minute la foc iute (200 gr) pana cand cascavalul este complet topit si un pic rumenit).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura mazare carne fasole galbena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
1088 viz    0 com
2368 viz    0 com
2073 viz    0 com
3059 viz    0 com
1704 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019438 (s)