News Flash:

Spaghete cu capere si masline

19 Martie 2012
2471 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu capere si masline
Ingrediente:

350 g de spaghete
50 g masline negre
300 g rosii
1 lingura capere
1 catel usturoi
2 hamsii conservati in ulei
4 linguri ulei de masline extravirgin
sare
   
Mod de preparare:

Spalam rosiile si le dam drumul intr-o oala cu cca un litru de apa clocotita, le lasam circa un minut, le scoatem din apa, iar cind sint reci, le curatim de coaja, le taiem in jumatate, eliminam semintele si taiem rosiile in bucatele.
Usturoiul il curatim, taiem in doua, eliminam miezul, si-l taiem marunt. Scurgem hamsii de uleiul in care au fost conservati, ii taiem feliute. Taiem si maslinele rondele si maruntim un pic caperii. In tigaia de prajit punem uleiul, iar cand acesta s-a infierbantat adaugam usturoiul, il prajim foarte putin, adaugam caperii, hamsii si maslinele si lasam pe foc timp de doua minute, amestecand continuu.
Adaugam rosiile si lasam la foc mic timp de 7-8 minute. Aproape de final punem sare dupa gust.
Fierbem spaghetele al dente in apa clocotita cu o lingura de sare, iar cand sint gata, le scurgem de apa si le rasturnam in tigaia de prajit. Condimentam bine cu sucul preparat si le servim calde.
Spaghete cu capere si masline pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete masline negre rosii capere usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021279 (s)