News Flash:

Spaghete cu branza si bacon

4 Aprilie 2014
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

370 g spaghete
140 g Guanciale sau bacon
4 galbenusuri
100 g branza Pecorino
sare
piper dupa gust

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa sarata. Intre timp, taie baconul fasii si pune-l intr-o tigaie, pe foc, fara sa adaugi ulei. Lasa-l putin, cat sa-si schimbe culoarea.
Intre timp, bate ouale si amesteca-le cu branza si cu 2 linguri din apa in care fierb pastele. Condimenteaza cu piper negru proaspat macinat.
Dupa ce pastele s-au fiert (al dente), stoarce-le si pune-le in tigaia cu baconul. Ia tigaia de pe foc si adauga ouale batute si inca o lingura de apa fiarta. Amesteca un minut, presara inca putina branza Pecorino deasupra si piper negru si serveste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaghete spaghete bacon retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016261 (s)