News Flash:

Spaghete cu bacon, parmezan si menta

29 Noiembrie 2013
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g spaghete
3 linguri capere in otet
o mana frunze de menta rupte
500g rosii
4 catei usturoi zdrobiti
200g bacon taiat bucatele
1 ceapa rosie tocata
ulei de masline
parmezan pentru servire

Mod de preparare:

Caleste ceapa intr-o lingura de ulei incins, timp de 2-3 minute. Apoi dauga si baconul si gasteste-le impreuna inca 4-5 minute, pana cand baconul se prajeste bine. Scoate totul pe o farfurie si indeparteaza grasimea in exces cu un servetel de hartie. Adauga inca 2 linguri de ulei de masline in aceeasi tigaie si prajeste in el usturoiul, apoi scoate-l.

Taie rosiile in jumatati si scoate-le semintele si sucul. Toaca pulpa in cubulete si gateste-o in uleiul aromat cu usturoi, timp de 5-6 minute. Adauga peste rosii si baconul, si ceapa calita, capere si frunzele de menta. Lasa-le sa se gateasca impreuna timp de 5 minute. Fierbe pastele, scurge-le si pune-le in aceeasi tigaie impreuna cu 2-3 linguri din apa in care au fiert. Amesteca bine si serveste cu parmezan ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1545 viz    0 com
1415 viz    0 com
1538 viz    0 com
1614 viz    0 com
1571 viz    0 com
1546 viz    0 com
1951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022217 (s)