News Flash:

Spaghete cu anghinare si spanac

28 Octombrie 2011
1453 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu anghinare si spanac1
Ingrediente: 1 pachet spaghete 2 anghinare 200 g fasole fiarta 3-4 frunze de spanac proaspat 1 fir de praz 1 catei usturoi 1 ardei gras rosu 1 lingurita zahar 1 lingurita oregano 2 linguri ulei de masline 2 linguri pasta de tomate Mod de preparare: Se fierb paste conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca, se adauga usturoiul si ardeiul rosu si se lasa la calit 2 minute. Apoi se adauga fasolea, spanacul si anghinarele. Dupa un minut se adauga peste amestec si pasta de tomate, zaharul si oregano si putina apa (daca este nevoie). Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc mic timp de 10 minute. Sosul se asezoneaza cu sare si cand este gata se pune peste spaghete. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste retete vegetariene ghebe branza feta cimbrisor salbatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022801 (s)