News Flash:

Spaghete carbonara III

22 Septembrie 2011
4756 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete carbonara III
Ingrediente: 1 pachet spaghete 6 felii bacon (sau sunca presata) 1 cana smantana 1 ardei gras 5 linguri parmezan ras 1 lingurita oregano 1 lingura unt patrunjel tocat Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa fiarta cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie sunca presata fasii. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Sunca se pune in tigaie si se lasa pana cand devine crocanta, dupa care se adauga parmezanu, patrunjelul, smantana si ardeiul si se lasa la foc mic 5 minute. Se scot scurg spaghete in strecuratoare si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste spaghete se adauga sosul de smantana si se presara oregano pe deasupra. Se lasa la cuptor aproximativ 15 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste caju urda smantana ardei gras sarmale unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022957 (s)