News Flash:

Spaghete carbonara II

25 Iulie 2011
5143 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete carbonara II
Ingrediente: 1 plic Maggi spaghete carbonara 150 sunca sau kaizer unt 300 lapte 400 spaghete Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare. Cand sunt gata, se trec sub jet de apa rece. Se taie in felii subtiri sunca si se caleste in putin unt. Se amesteca laptele cu 100 ml apa si continutul pachetului Maggi. Se pune totul peste sunca. Se fierbe timp de 5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga sare doar daca e necesar. Sosul se toarna peste spaghetele fierte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnati lapte mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1210 viz    0 com
1726 viz    0 com
2946 viz    0 com
993 viz    0 com
5921 viz    0 com
1374 viz    0 com
1096 viz    0 com
1656 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013838 (s)