News Flash:

Spaghete carbonara II

25 Iulie 2011
5061 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete carbonara II
Ingrediente: 1 plic Maggi spaghete carbonara 150 sunca sau kaizer unt 300 lapte 400 spaghete Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare. Cand sunt gata, se trec sub jet de apa rece. Se taie in felii subtiri sunca si se caleste in putin unt. Se amesteca laptele cu 100 ml apa si continutul pachetului Maggi. Se pune totul peste sunca. Se fierbe timp de 5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga sare doar daca e necesar. Sosul se toarna peste spaghetele fierte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnati lapte mazare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1170 viz    0 com
1682 viz    0 com
2870 viz    0 com
961 viz    0 com
5545 viz    0 com
1324 viz    0 com
1044 viz    0 com
1568 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013625 (s)