News Flash:

Spaghete Carbonara cu bacon

29 Decembrie 2011
4572 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete Carbonara4
Ingrediente:

200 g spaghete
60 g bacon
2 oua
3 linguri parmezan ras
1 lingura vin alb
150 ml apa
piper
sare

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Timpul de fiert sa fie mai scurt cu 1 minut fata decat este indicat pe pachet. Se bat cu furculita ouale impreuna cu parmezanul, sarea si piperul. Baconul se taie si se caleste intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga vinul alb si se tine pe foc pana ce acesta se evapora si incepe sa sfaraie uleiul. Se toarna 100 ml apa, se amesteca si se da deoparte.
Pastele fierte se scurg bine de apa si se rastoarna peste bacon; se readuce totul pe foc potrivit amestecand continuu. Se toarna si restul de apa si se da deoparte.
Peste paste se toarna ouale batute cu parmezan si se amesteca bine.
Se readuce pe foc mic-potrivit - amestecand continuu (fiindca altfel se "branzeste" oul) - pana incepe sa se lege sosul.
Se trece pe farfurie si se presara putina verdeata.

sursa reteta si fotografii: cristina-k.blogspot.com

Citeste si Spaghete Carbonara II
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Spaghete_Carbonara1
spaghete bacon oua parmezan vin alb apa piper sare citeste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
1380 viz    0 com
1057 viz    0 com
1036 viz    0 com
1006 viz    0 com
1831 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018264 (s)