News Flash:

Spaghete bologneze IV

17 Noiembrie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bologneze IV
Ingrediente: 250 g spaghete 200 g carne tocata 1 dovlecel mic 2 rosii 1 ardei gras o ceapa de marime mijlocie 1 morcov busuioc 3 linguri ulei 200 ml suc de rosii piper sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele conform instructiunilor, in apa cu sare. Cand sunt fierte se scurg si se spala cu apa rece, pentru a nu se lipi intre ele. Intre timp se oparesc rosiile si se decojesc, se taie cubulete. Se toaca marunt ceapa, usturoiul, ardeiul taiat fideluta, dovlecelul taiat cubulete si rosiile se pun la calit in ulei intr-o cratita. Morcovul se da pe razatoare si se caleste si el. Cand au capatat o culoare aramie se adauga carnea tocata si se tine pe foc iute 5 min, amestecand pentru a nu se prinde. Se adauga sucul de rosii, 1/2 lingurita busuioc uscat, sare, si se lasa sa fiarba la foc mic, 20 min, acoperind cratita cu un capac. Daca este necesar, putem adauga un pic de apa fierbinte. Cand este gata se gusta de sare, se adauga piper dupa gust. Se aranjeaza pe o farfurie spaghetele si se pune sos deasupra. Daca va ramane sos, poate fi consumat a doua zi. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste mazare carne tocata dovlecel bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1217 viz    0 com
1158 viz    0 com
1196 viz    0 com
4265 viz    0 com
1049 viz    0 com
1948 viz    0 com
2173 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024129 (s)