News Flash:

Spaghete bologneze III

17 Octombrie 2011
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bologneze III
Ingrediente: 600 g spaghete 400 g carne tocata de vita parmezan ras 1 morcov tocat marunt 1 ceapa tocata marunt 400 g linte din conserva 1 tulpina de telina tocata 1 dovlecel mare dat prin razatoare 700 g sos pentru paste cu busuioc 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Se caleste ceapa, morcovul, telina si dovlecelul. Se lasa timp 4 minute amestecand continuu. Se adauga carnea tocata. Se amesteca cu o lingura de lemn. Se lasa 5 minute pana ce carnita prinde o culoare maronie. Se adauga sosul si lintea. Se reduce focul la minum. Se acopera vasul si se mai lasa 10-15 minute. La final se condimenteaza cu sare. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare. Se scurg. Se pun  in farfurii, se adauga sosul si deasupra se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste sarmale bors magic dovecel rosiic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1067 viz    0 com
1707 viz    0 com
1114 viz    0 com
1666 viz    0 com
1068 viz    0 com
1470 viz    0 com
1527 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022561 (s)