News Flash:

Spaghete bologneze II

28 Iunie 2011
972 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spaghete bologneze II
Ingrediente: 1 pachet de spaghete 1 ceapa 1 morcov 1 bucata de telina 1 pastarnac 3 catei de usturoi 1 cana suc de rosii 1 pahar de vin rosu 400 g carne de vita tocata sare piper busuioc Mod de preparare: Legumele tocate se pun intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei de masline incinse. Se soteaza la foc mic, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea tocata si se amesteca continuu cu o lingura de lemn, pana isi schimba culoarea. Se adauga vinul si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si busuioc si se lasa la fiert la foc mic. Daca mai e nevoie, se mai poate adauga putin suc de rosii. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sosul este gata se toarna peste paste si se amesteca bine. Se servesc calde. Se pot adauga bucati de branza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare fasole bacon afumat bruschete praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1203 viz    0 com
1903 viz    0 com
1362 viz    0 com
1583 viz    0 com
1564 viz    0 com
1031 viz    0 com
1725 viz    0 com
932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019701 (s)