News Flash:

Spaghete bologneze II

28 Iunie 2011
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bologneze II
Ingrediente: 1 pachet de spaghete 1 ceapa 1 morcov 1 bucata de telina 1 pastarnac 3 catei de usturoi 1 cana suc de rosii 1 pahar de vin rosu 400 g carne de vita tocata sare piper busuioc Mod de preparare: Legumele tocate se pun intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei de masline incinse. Se soteaza la foc mic, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea tocata si se amesteca continuu cu o lingura de lemn, pana isi schimba culoarea. Se adauga vinul si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si busuioc si se lasa la fiert la foc mic. Daca mai e nevoie, se mai poate adauga putin suc de rosii. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sosul este gata se toarna peste paste si se amesteca bine. Se servesc calde. Se pot adauga bucati de branza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare fasole bacon afumat bruschete praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1256 viz    0 com
1941 viz    0 com
1431 viz    0 com
1617 viz    0 com
1664 viz    0 com
1056 viz    0 com
1771 viz    0 com
977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017150 (s)