News Flash:

Spaghete bologneze

17 Iunie 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bologneze1
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 1 tulpina de telina 1 pahar vin rosu 800-900 gr carne tocata de vita 200-250 gr carne de porc taiata 2-3 pumni de mazare 900-1000 ml passata de rosii sare 2 foi de dafin spaghete parmezan ras Mod de preparare: Curatam ceapa si morcovul, apoi le tocam cat mai marunt impreuna cu tulpina de telina. Intr-o oala incapatoare turnam ulei de masline si punem legumele la inabusit timp de cateva minute, amestecand sa nu se lipeasca. Cand vedem ca s-au inmuiat, punem carnea tocata si o lasam pana se albeste toata, apoi stingem cu vinul rosu. Lasam pana se evapora vinul, apoi punem passata de rosii, circa 700 ml apa si lasam la foc iute, pana incepe sa fiarba. Apoi punem carnea de porc si dam focul mic. Lasam sa fiarba la foc mic 2 ore si jumatate. Intre timp mai amestecam si, daca mai e nevoie, mai punem 1 pahar de apa. Dupa 2 ore punem mazarea, foile de dafin si sare dupa bunul plac. Lasam pana se ingroasa si mazarea e fiarta. Punem apa cu sare pe foc si, cand incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam 1 minut mai putin decat scrie pe punga, apoi le scurgem de apa si le punem intr-o tigaie cu sos. Le saltam 1 minut, apoi dam deoparte punem putin parmezan ras, il amestecam, punem in farfurii si servim. Dupa ce am asezat in farfurii, mai punem deasupra sos si parmezan dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare castravecior murat slaninuta afumata sarmale praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

958 viz    0 com
1076 viz    0 com
1309 viz    0 com
1158 viz    0 com
2236 viz    0 com
3848 viz    0 com
5355 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021337 (s)