News Flash:

Spaghete bologneze

25 Aprilie 2014
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie spaghete Barilla
225 g carne tocata de vitel
225 g carne tocata de porc
50g pancetta
1 ceapa medie tocata marunt
2 linguri ulei de masline extra virgin
2 bete de telina verde tocata marunt
1 morcov taiat marunt
1 catel de usturoi feliat
85 g pasta de tomate
120 ml lapte
120 ml vin alb sec
1/2 lingurita cimbru proaspat

Mod de preparare:

Taie pancetta in bucatii de marime medie. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga pancetta, ceapa, telina, morcovii si usturoiul. Gateste-le aproximativ 5 minute.

Adauga carnea tocata si da focul la mare. Cand e gata carnea, adauga sosul de rosii, laptele, vinul si cimbrul si lasa totul sa fiarba. Cand ajunge la temperatura de fierbere, da focul la mic si lasa sa se faca o ora sau chiar o ora jumate.

Condimenteaza cu sare si piper. Pune pastele la fiert in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, pune-le in tigaia cu sosul de carne (ragu) si amesteca foarte bine.
Serveste cu branza gratinata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste spaghete bolognese retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021794 (s)