News Flash:

Spaghete bolognese cu linte

26 Octombrie 2011
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bolognese cu linte
Ingrediente: 600 g spaghete 400 g carne tocata de vita 400 g linte din conserva 1 ceapa tocata marunt 1 tulpina de telina tocata 1 morcov tocat marunt 1 dovlecel mare dat prin razatoare 700 g sos pentru paste cu busuioc parmezan ras 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc morcovul, ceapa, telina si dovlecelul. Se lasa timp 4 minute amestecand continuu. Se adauga carnea tocata. Se amesteca cu o lingura de lemn. Se lasa 5 minute pana ce carnita prinde o culoare maronie. Se adauga sosul si lintea. Se reduce focul la minum. Se acopera vasul si se mai lasa 10-15 minute. La final se condimenteaza cu sare. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare. Se scurg. Se pun  in farfurii, se adauga sosul si deasupra se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


mazare paste bors magic dovecel sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

873 viz    0 com
1180 viz    0 com
1567 viz    0 com
2794 viz    0 com
1119 viz    0 com
1044 viz    0 com
1983 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017954 (s)