News Flash:

Spaghete bolognese cu linte

26 Octombrie 2011
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bolognese cu linte
Ingrediente: 600 g spaghete 400 g carne tocata de vita 400 g linte din conserva 1 ceapa tocata marunt 1 tulpina de telina tocata 1 morcov tocat marunt 1 dovlecel mare dat prin razatoare 700 g sos pentru paste cu busuioc parmezan ras 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc morcovul, ceapa, telina si dovlecelul. Se lasa timp 4 minute amestecand continuu. Se adauga carnea tocata. Se amesteca cu o lingura de lemn. Se lasa 5 minute pana ce carnita prinde o culoare maronie. Se adauga sosul si lintea. Se reduce focul la minum. Se acopera vasul si se mai lasa 10-15 minute. La final se condimenteaza cu sare. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare. Se scurg. Se pun  in farfurii, se adauga sosul si deasupra se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


mazare paste bors magic dovecel sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

913 viz    0 com
1221 viz    0 com
1611 viz    0 com
2924 viz    0 com
1147 viz    0 com
1091 viz    0 com
2024 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023031 (s)