News Flash:

Spaghete bolognese

25 Noiembrie 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete bolognese
Ingrediente: cateva spaghete barilla o bucata piept de pui un cub de unt cateva pastai de fasole verde un dovlecel 2 feliute de telina 2 morcovi jumatate de ceapa 2-3 rosii patrunjel verde un pic de cimbru sare Mod de preparare: Legumele se curata, se spala si se fierb. Separat se pune pieptul de pui in apa rece la fiert. Dupa ce a dat in clocot bine, se spala cu apa rece si se continua fierberea, dar impreuna cu legumele. Dupa ce au fiert si legumele, si carnea, se scot pe o farfurie. Rosiile se dau printr-o sita, iar apoi se pregateste un sos din ele. Dovleacul, ceapa, morcovul, telina si pastaile se paseaza cu o bucata de carne. In zeama in care au fiert se pun spaghetele si se dau in clocot timp de 3-5 minute. Intr-o tigaie se pune cubul de unt. Dupa ce s-a topit, se adauga rosiile si se amesteca continuu. Se presara putin cimbru si sare. In acest timp, se iau pastele gata facute si, spre final, se pun peste sos pentru a da un clocot. Se iau spaghetele, se taie marunt, se adauga 2 linguri de sos si legumele pasate cu carnea si se amesteca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt president paste nuci pecan telina patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
3077 viz    0 com
1484 viz    0 com
1101 viz    0 com
1430 viz    0 com
862 viz    0 com
894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016051 (s)