News Flash:

Spaghete alla puttanesca

21 Ianuarie 2014
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

parmezan ras
1 borcan sos cu masline pentru paste (cumparat)
6 ansoa tocate
2 linguri capere
2 catei usturoi zdrobiti
1 ardei chili curatat de seminte si tocat
1 ceapa rosie feliata subtire
1 lingura ulei de masline
400g spaghete
busuioc

Mod de preparare:


Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare. Caleste ceapa in putin ulei incins, timp de 5 minute, pe foc mediu, pana cand se inmoaie. Adauga ardeiul chili, usturoiul, ansoa si caperele si gateste-le impreuna timp de 2-3 minute.

Adauga sosul cu masline si lasa-l sa fiarba 2-3 minute. Pune in aceeasi oala pastele scurse si amesteca bine. Gateste-le impreuna 2 minute. Serveste cu parmezan ras si frunze de busuioc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022041 (s)