News Flash:

Spaghete alla carbonara

1 Noiembrie 2011
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete alla carbonara
Ingrediente: 400 g spaghete 200 g slanina 50 g parmezan 4 galbenusuri o lingurita de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Slanina se taie patratele si se pune la prajit impreuna cu uleiul de masline la foc mediu. Dupa ce s-a prajit, se ia de pe foc si se mentine calda. Se pun spaghetele la fiert in apa sarata cu un pic de ulei. Galbenusurile se bat intr-un castronel cu jumatate din parmezan si piper negru. Cand spaghetele au fiert, se scurg si se pun in tigaie, langa slanina. Se lasa la foc mediu si se amesteca bine pentru a se aroma. Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile batute, se amesteca bine si rapid, dupa care se pun in farfurii si se presara parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste stevie sarmale galbenus placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3710 viz    0 com
1339 viz    0 com
978 viz    0 com
1709 viz    0 com
1683 viz    0 com
1060 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017225 (s)