News Flash:

Souffle de cascaval cu spanac

3 Ianuarie 2012
3494 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Souffle de cascaval cu spanac
Ingrediente:

2 oua
75 gr spanac congelat
75 gr unt
nucsoara rasa
75 gr cascaval ras
3 linguri de smantana
1 lingura de faina
unt pentru uns formele
pesmet pentru tapetat

Mod de preparare:

Spanacul se decongeleaza, ouale se separa. Untul se bate cu galbenusurile, sare si un praf de nucsoara. Se inglobeaza cascavalul, adaugand treptat si smantana. Se adauga albusurile batute si faina, impreuna cu spanacul decongelat si scurs.
Compozitia se pune in formele unse cu unt si tapetate cu pesmet, apoi se pun intr-o tava cu apa, si se dau la cuptor (incins in prealabil) .Se lasa la cuptor cca 20-30 minute, pana se rumenesc.

Acest Souffle de cascaval cu spanac este recomandat de Dya.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Souffle_de_cascaval_cu_spanac2.JPG
oua spanac unt nucsoara cascaval smantana faina pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1589 viz    0 com
1242 viz    0 com
2331 viz    0 com
1163 viz    0 com
1684 viz    0 com
1380 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019451 (s)