News Flash:

Souffle de cascaval cu spanac

3 Ianuarie 2012
3546 Vizualizari | 0 Comentarii
Souffle de cascaval cu spanac
Ingrediente:

2 oua
75 gr spanac congelat
75 gr unt
nucsoara rasa
75 gr cascaval ras
3 linguri de smantana
1 lingura de faina
unt pentru uns formele
pesmet pentru tapetat

Mod de preparare:

Spanacul se decongeleaza, ouale se separa. Untul se bate cu galbenusurile, sare si un praf de nucsoara. Se inglobeaza cascavalul, adaugand treptat si smantana. Se adauga albusurile batute si faina, impreuna cu spanacul decongelat si scurs.
Compozitia se pune in formele unse cu unt si tapetate cu pesmet, apoi se pun intr-o tava cu apa, si se dau la cuptor (incins in prealabil) .Se lasa la cuptor cca 20-30 minute, pana se rumenesc.

Acest Souffle de cascaval cu spanac este recomandat de Dya.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Souffle_de_cascaval_cu_spanac2.JPG
oua spanac unt nucsoara cascaval smantana faina pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1645 viz    0 com
1278 viz    0 com
2388 viz    0 com
1191 viz    0 com
1722 viz    0 com
1421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014989 (s)