News Flash:

Sote de morcovi

2 Iunie 2012
2699 Vizualizari | 0 Comentarii
Sote de morcovi
Ingrediente:

1 kg morcovi
1 cana cu lapte sau supa de carne
1 lingura cu zahar
unt
piper
sare

Mod de preparare:

Prima data trebuie curatati, spalati si razuiti morcovii. Apoi se topeste jumatate din unt si se pun in ell morcovii, si praful de sare. Acopera si lasa-i sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Adauga daca este nevoie, pentru ca morcovii sa fie bine facuti, cate putin lapte sau supa de carne. Cand sunt aproape gata, presara o lingura cu zahar (de preferat brun) si piper macinat proaspat. Se serveste fierbinte

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi lapte zahar untpipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2212 viz    0 com
4587 viz    0 com
3179 viz    0 com
5176 viz    0 com
4054 viz    0 com
2115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020236 (s)