News Flash:

Sosul face diferenta - Cum pregatesti cele mai bune medalioane de porc

23 Octombrie 2017
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
O reteta apetisanta, dar in acelasi timp usor de preparat, medalioanele de porc cu ciuperci in sos de mustar vor fi pe placul tuturor.

Ingrediente:

Pentru sos:
1 cescuta mustar
2 linguri miere
1 lingura ulei de masline
1-2 lingurite zeama de lamaie
sare, dupa gust
piper, dupa gust

Pentru medalioanele de porc:
1 bucata muschiulet de porc, taiata in 8 medalioane
150 g ciuperci feliate
3 fire ceapa verde, tocate
2 linguri ulei
sare
piper

Citeste si Medalioane cu branza si bacon

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 170 grade Celsius. Condimentezi carnea cu sare si piper, dupa gust. O rumenesti intr-o tigaie, in uleiul incins, in jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, calesti ciupercile cu ceapa verde, pana isi schimba culoarea. Intr-un bol, amesteci bine toate ingredientele pentru sos. Combini cu ciupercile. Intorci medalioanele in tigaie si le acoperi cu sos. Dai la cuptor pana ce carnea se patrunde in totalitate. Servesti imediat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta apetisanta citeste si celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018433 (s)