News Flash:

Sos tzatziki pe cartofi la cuptor - FOTO

25 Decembrie 2011
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 castravete lung
2 cutii de iaurt grecesc
2 catei usturoi pisati
suc de la jumatate de lamaie
1 lingurita ulei de masline extravirgin
2 lingurite marar tocat
1 lingurita menta tocata
piper
sare

Mod de reparare:

Curata castravetele de coaja si trece-l prin razatoarea cu ochiuri mai mari. Stoarce bine castravetele de suc si pune-l in iaurtul grecesc, adaugand sare, piper, usturoi, marar, zeama de lamaie si uleiul de masline.

Cartofii se baga la cuptor. Desi dureaza putin mai mult decat daca ar fi prajiti, au timp sa se rumeneasca pe exterior si sa ramana moi in interior fara a sta intr-o baie de ulei. Pregatirea e simpla – scurgi bine cartofii taiati cuburi si ii pui pe o tava cu hartie de copt unsa cu putin ulei de masline. Cei mai buni cartofi copti se fac intr-o tava de iena, in mijlocul cuptorului, la foc mediu.

sursa reteta si fotografii: Sos tzatziki pe cartofi la cuptor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


castravete iaurt grecesc usturoi marar menta piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1909 viz    0 com
2803 viz    0 com
3406 viz    0 com
1451 viz    0 com
1392 viz    0 com
2584 viz    0 com
1253 viz    0 com
1081 viz    0 com
1206 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019822 (s)