News Flash:

Sos tartar

17 Mai 2011
2837 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos tartar
Ingrediente: 1 ou 1 galbenus 100 ml ulei 100g smantana 1 lingurita mustar 1/2 lingurita zahar pudra zeama de la 1/2 lamaie 1 castravecior murat sare chilli (optional) Mod de preparare: Fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul. Torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot. La sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete), sare, piper si chilli dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus smantana lamaie castravete murat iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1313 viz    0 com
2220 viz    0 com
1502 viz    0 com
1322 viz    0 com
1420 viz    0 com
2754 viz    0 com
2943 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013669 (s)