News Flash:

Sos tartar

17 Mai 2011
2912 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos tartar
Ingrediente: 1 ou 1 galbenus 100 ml ulei 100g smantana 1 lingurita mustar 1/2 lingurita zahar pudra zeama de la 1/2 lamaie 1 castravecior murat sare chilli (optional) Mod de preparare: Fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul. Torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot. La sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete), sare, piper si chilli dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus smantana lamaie castravete murat iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1360 viz    0 com
2286 viz    0 com
1573 viz    0 com
1367 viz    0 com
1469 viz    0 com
2800 viz    0 com
2991 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014919 (s)