News Flash:

Sos tartar

17 Mai 2011
2779 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos tartar
Ingrediente: 1 ou 1 galbenus 100 ml ulei 100g smantana 1 lingurita mustar 1/2 lingurita zahar pudra zeama de la 1/2 lamaie 1 castravecior murat sare chilli (optional) Mod de preparare: Fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul. Torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot. La sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete), sare, piper si chilli dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus smantana lamaie castravete murat iahnie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1284 viz    0 com
2173 viz    0 com
1448 viz    0 com
1281 viz    0 com
1370 viz    0 com
2710 viz    0 com
2914 viz    0 com
1582 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017915 (s)