News Flash:

Sos Salsa

30 Mai 2012
5048 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos Salsa
Ingrediente:

4 rosii mari, tocate marunt
1 ceapa, tocata marunt   
3 catei de usturoi pisati
1/2 ceasca frunze de coriandru tocate
1 ardei iute
1 lingura zeama de lamaie
sare dupa gust

Mod de preparare:

Intr-un bol se amesteca rosiile, ceapa, coriandrul, usturoiul, zeama de lamaie si sareaza dupa gust.
Amesteca bine, pentru ca toate ingredientele sa fie repartizate uniform. Adauga cateva felii de ardei iute, in functie de cat de picanta doresti sa fie. Nu adauga mult odata, ci pune treptat, amesteca si apoi gusta, ca sa te asiguri ca nu devine prea iute. Acopera salsa si pune-o la frigider, pentru a fi usor rece.
Se poate servi cu chipsuri tortilla sau nachos.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii ceapa usturoi ardei iute sare bol se chipsuri tortilla nachos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3938 viz    0 com
2003 viz    0 com
3627 viz    0 com
2271 viz    0 com
2264 viz    0 com
2163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019367 (s)