News Flash:

Sos salsa

17 Mai 2011
2233 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos salsa
Ingrediente: 150 grame rosii tocate 1-2 linguri bulion 2 linguri de ulei de masline piper macinat Mod de preparare: Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se adauga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bulion placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1514 viz    0 com
1329 viz    0 com
1426 viz    0 com
2767 viz    0 com
2951 viz    0 com
1626 viz    0 com
1164 viz    1 com
3935 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019458 (s)