News Flash:

Sos salsa

17 Mai 2011
2107 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos salsa
Ingrediente: 150 grame rosii tocate 1-2 linguri bulion 2 linguri de ulei de masline piper macinat Mod de preparare: Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se adauga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii bulion placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1396 viz    0 com
1229 viz    0 com
1330 viz    0 com
2647 viz    0 com
2854 viz    0 com
1526 viz    0 com
1045 viz    1 com
3199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013688 (s)