News Flash:

Sos salsa

17 Mai 2011
2192 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos salsa
Ingrediente: 150 grame rosii tocate 1-2 linguri bulion 2 linguri de ulei de masline piper macinat Mod de preparare: Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se adauga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bulion placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1459 viz    0 com
1298 viz    0 com
1395 viz    0 com
2727 viz    0 com
2924 viz    0 com
1602 viz    0 com
1105 viz    1 com
3664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013816 (s)