News Flash:

Sos Remoulade cu smantana

17 Mai 2011
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos Remoulade cu smantana
Ingrediente: 150 ml smantana 100 ml ulei 1 lingurita zeama de lamaie 1 castravecior murat 2-3 fire de patrunjel sare, piper Mod de preparare: Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. Se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana castravete murat patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1322 viz    0 com
1419 viz    0 com
2749 viz    0 com
2943 viz    0 com
1621 viz    0 com
1151 viz    1 com
3846 viz    0 com
1318 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012733 (s)