News Flash:

Sos Remoulade cu smantana

17 Mai 2011
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos Remoulade cu smantana
Ingrediente: 150 ml smantana 100 ml ulei 1 lingurita zeama de lamaie 1 castravecior murat 2-3 fire de patrunjel sare, piper Mod de preparare: Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. Se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana castravete murat patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
1368 viz    0 com
2706 viz    0 com
2912 viz    0 com
1580 viz    0 com
1090 viz    1 com
3556 viz    0 com
1245 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018299 (s)