News Flash:

Sos Remoulade cu smantana

17 Mai 2011
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sos Remoulade cu smantana
Ingrediente: 150 ml smantana 100 ml ulei 1 lingurita zeama de lamaie 1 castravecior murat 2-3 fire de patrunjel sare, piper Mod de preparare: Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. Se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana castravete murat patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1367 viz    0 com
1469 viz    0 com
2801 viz    0 com
2991 viz    0 com
1652 viz    0 com
1210 viz    1 com
4253 viz    0 com
1354 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019520 (s)