News Flash:

Sos picant dulce-acrisor

28 Decembrie 2011
2321 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos picant dulce acrisor
Ingrediente:

1 lingura mustar
1 galbenus
1/2 lamaie
1 lingurita zahar
50 ml smantana
3-4 linguri otet
50 ml ulei
curry
piper
sare

Mod de preparare:

Mustarul, galbenusul, piperul si sarea se amesteca intr-un bol cu un tel in forma de para, incorporand treptat uleiul (putin mai repede decat la maioneza). Dupa aceea se pun zeama de lamaie, smantana, otet, zahar si curry, amestecand pana la omogenizare.
Acest sos picant dulce-acrisor poate fi folosit la aperitive cu ciuperci, salate, rasol de pui etc.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro

Citeste aici reteta Ciuperci cu branza la cuptor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar galbenus lamaie zahar smantana otet ulei curry piper sare salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1984 viz    0 com
2873 viz    0 com
3476 viz    0 com
1507 viz    0 com
1448 viz    0 com
2647 viz    0 com
1286 viz    0 com
1133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014024 (s)