News Flash:

Sos picant de rosii

17 Mai 2011
2800 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sos picant de rosii
Ingrediente: 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 lingura ulei 1 conserva de rosii de 400 g 1 ardei iute sare un praf de zahar 2 lingurite otet mediu acru Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga conserva de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi se condimenteaza cu sare si un praf de zahar. Se adauga si otetul si se fierbe la foc mediu timp de 15 minute, pana se ingroasa. Se paseaza cu un mixer si se serveste rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti ceapa usturoi nuca otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2991 viz    0 com
1652 viz    0 com
1210 viz    1 com
4253 viz    0 com
1353 viz    0 com
1398 viz    0 com
1230 viz    0 com
3268 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013850 (s)