News Flash:

Sos picant de rosii

17 Mai 2011
2750 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos picant de rosii
Ingrediente: 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 lingura ulei 1 conserva de rosii de 400 g 1 ardei iute sare un praf de zahar 2 lingurite otet mediu acru Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga conserva de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi se condimenteaza cu sare si un praf de zahar. Se adauga si otetul si se fierbe la foc mediu timp de 15 minute, pana se ingroasa. Se paseaza cu un mixer si se serveste rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti ceapa usturoi nuca otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2943 viz    0 com
1621 viz    0 com
1152 viz    1 com
3846 viz    0 com
1319 viz    0 com
1341 viz    0 com
1199 viz    0 com
3180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020669 (s)