News Flash:

Sos pesto din spanac

13 Martie 2017
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
400 g spanac sau baby spanac
sucul de la 1/2 lamaie
60 ml ulei de masline
3 catei de usturoi
30 g parmezan
1/8 lingurita chilli uscat
sare
piper

Mod de preparare:

Spala spanacul foarte fine si adauga-l in blender alaturi de usturoiul tocat marunt, sucul de lamaie si si fulgii de chilli. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o pasta fina, apoi incorporeaza treptat uleiul. La final adauga parmezanul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste sosul pesto din spanac alaturi de salate sau la pastele fainoase, in locul sosului pesto clasic.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos pesto sos spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015041 (s)