News Flash:

Sos pesto cu parmezan

18 Martie 2014
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 catel mare de usturoi
1/4 lingurita de sare grunjoasa
4 cesti de frunze de busuioc, clatite si uscate
4 linguri de seminte de pin, prajite intr-o tigaie, uscate si racite
1 cana de ulei de masline extra virgin
60 g de parmezan proaspat ras

Mod de preparare:

Se adauga usturoiul si sarea intr-un mixer pana este tocat. Adauga busuiocul si semintele de pin si mixeaza de cateva ori, apoi scurge-le intr-un vas in care ai pus uleiul de masline, tinand mixerul pornit.
Daca il consumi imediat, transfera pesto-ul intr-un castron si amesteca-l cu parmezan. Daca doresti sa-l congelezi, adauga parmezanul abia dupa decongelare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sos sos pesto sos parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1428 viz    0 com
1628 viz    0 com
1660 viz    0 com
2318 viz    0 com
2675 viz    0 com
2964 viz    0 com
1440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012838 (s)