News Flash:

Sos pesto cu nuci si patrunjel

18 Decembrie 2012
2750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 catei de usturoi
100 grame nuci
100 grame parmezan ras
100 ml ulei de masline
2 legaturi de patrunjel
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Intr-un robot de bucatarie, amesteca nucile cu patrunjelul, parmezanul, usturoiul si sarea. Adauga treptat uleiul de masline si amesteca totul bine. Sosul pesto cu patrunjel si nuci poate fi servit imediat. Pentru utilizari ulterioare, acopera cu folie alimentara si depoziteaza la frigider, timp de maxim 7 zile. Pesto cu patrunjel si nuci se serveste cu paste sau cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci parmezan sare piper folie alimentara frigider paste paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4312 viz    0 com
1530 viz    0 com
2585 viz    0 com
7655 viz    0 com
1983 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020801 (s)