News Flash:

Sos Pesto

17 Mai 2011
2990 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos Pesto
Ingrediente: 2 maini frunze de busuioc 1-2 linguri muguri de pin (pinoli) 30 g parmezan ras (+ 30 g pecorino ras) 4 catei mici de usturoi (sau 2 mari) ulei de masline sare Mod de preparare: Cel mai usor, sosul se face cu mixerul vertical. Reteta originala spune ca se face intr-un mojar. Tu alegi. Frunzele de busuioc se sterg cu atentie cu un servet, nu se spala, pentru a nu-si pierde aroma. Daca nu-ti place aroma de busuioc, poti pune jumatate din cantitate patrunjel. Prin urmare: pune busuiocul, usturoiul, mugurii de pin si sarea intr-un pahar si mixeaza bine. Adauga parmezanul ras. Adauga cate putin ulei de masline, ca la maioneza pana ce obtii o crema consistenta. Foloseste-l la paste, lasagne, pizza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bruschete faina alba sarmale vin rosu placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1650 viz    0 com
1209 viz    1 com
4245 viz    0 com
1352 viz    0 com
1398 viz    0 com
1229 viz    0 com
3267 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014270 (s)