News Flash:

Sos pentru preparate din carne de vanat - E cu ciuperci si vin rosu

30 Mai 2017
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g unt
200 ml vin rosu
1 lingura mustar
100 g ciuperci
1 lingura ulei
sare
piper proaspat macinat
2 linguri otet

Citeste si Sos pentru cartofi prajiti - Sos de usturoi cu smantana

Mod de preparare:

Pune untul la topit intr-o cratita emailata, la foc mic. Adauga faina in ploaie, amestecand continuu.
Subtiaza sosul cu vin rosu, iar sosul obtinut il lasi la fiert circa 10 minute.
Ciupercile spalate si tocate marunt le calesti in ulei, cu sare si piper macinat, apoi le adaugi peste sosul de unt.
Adauga mustarul, otetul si putina sare, daca mai este nevoie. Lasa sosul la racit, pana in momentul servirii.
Serveste sosul Robert dupa ce s-a racit, alaturi de o friptura de gasca, rasol de peste sau friptura de vanat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin rosu mustar ciuperci cratita emailata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029109 (s)