News Flash:

Sos pentru paste

23 Februarie 2016
3474 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 gr patrunjel
1 lingurita capere
4 linguri otet de mere
2 catei de usturoi
2 linguri miez de paine
ulei de masline extravirgin
sare

Mod de preparare:

Amesteca oteltul de mere cu patru linguri de apa si adauga painea la inmuiat. Adaug-o apoi in blender impreuna cu patrunjelul, putin ulei de masline, caperele si usturoiul pisat. Mixeaza bine pana obtii o pasta omogena. Asezoneaza cu sare dupa gust, daca este necesar. Nu adauga sare de la inceput, deoarece caperele sunt foarte sarate. Daca consideri necesar mai adauga putin ulei sau apa cu otet.
Pastreaza sosul la rece, in borcane inchise ermetic. Acesta rezista timp de cateva zile. Il poti folosi in prepararea salatelor sau chiar a pastelor, in locul traditionalului sos pesto.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos paste sos verde sos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016881 (s)