News Flash:

Sos pentru paste

23 Februarie 2016
3387 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr patrunjel
1 lingurita capere
4 linguri otet de mere
2 catei de usturoi
2 linguri miez de paine
ulei de masline extravirgin
sare

Mod de preparare:

Amesteca oteltul de mere cu patru linguri de apa si adauga painea la inmuiat. Adaug-o apoi in blender impreuna cu patrunjelul, putin ulei de masline, caperele si usturoiul pisat. Mixeaza bine pana obtii o pasta omogena. Asezoneaza cu sare dupa gust, daca este necesar. Nu adauga sare de la inceput, deoarece caperele sunt foarte sarate. Daca consideri necesar mai adauga putin ulei sau apa cu otet.
Pastreaza sosul la rece, in borcane inchise ermetic. Acesta rezista timp de cateva zile. Il poti folosi in prepararea salatelor sau chiar a pastelor, in locul traditionalului sos pesto.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos paste sos verde sos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014808 (s)